Bahlsen i nyt samarbejde med Conaxess Trade

Bahlsen og Conaxess Trade har underskrevet en omfattende aftale med virkning fra 1. september 2022. Aftalen betyder, at Conaxess Trade overtager alle salgs-, marketing- og distributionsopgaver for Bahlsen på det danske marked.

Fra efteråret tilføjer Conaxess Trade Danmark en række velkendte kiks til deres Food & Confectionary portefølje. En ny, omfattende aftale med Bahlsen betyder, at Conaxess Trade skal distribuere og sælge kiksevarianterne: PICKUP!, Hit og Leibniz.

”Vi er meget glade for vores nye samarbejde med Bahlsen. Med den nye aftale kan vi nemlig tilbyde vores kunder et endnu bredere udvalg i kiksekategorien.

Bahlsens mærker er allerede kendte på det danske marked, og vi ser frem til at udvikle mærkerne i tæt samarbejde med Bahlsen og vores detailhandelskunder,” siger Torben Bank Jensen, direktør i Conaxess Trade Danmark.

Bahlsen er en familieejet virksomhed, der blev etableret i 1889. I 2016 kunne Leibniz-kiksen fejre 125-års jubilæum, hvilket også gør den til en af verdens ældste mærkevarer.

”Vi er glade for, at Conaxess Trade er vores nye distributør og partner i det danske marked fra d. 1. september.

Vi anser Conaxess Trade for at være en yderst professionel distributør, der har bevist, at de kan udvikle multinationale brands i Danmark. Vi er sikre på, at kombination af disse kompetencer og et godt samarbejde mellem vores to virksomheder vil gøre det muligt for de søde snacks i Bahlsen-familien at nå næste trin i markedet – og nå ud til flere danske husholdninger.

Vi glæder os til at starte et langvarigt samarbejde, hvor vi kan lære fra hinanden, samtidig med at vi altid har forbrugernes interesser på hjerte,” siger Stefano Leonardi, kommerciel direktør for Vesteuropa i Bahlsen.

Fra 1. september vil Conaxess Trade Danmark have hele Bahlsens udvalg med ude til deres kunder.

Latest news