Siden 1895 har Blossa fremstillet glögg af højeste kvalitet med en helt særlig kærlighed til håndværket og af de fineste råvarer. Hver dråbe i Blossa glögg indeholder kun naturlige ingredienser og rigtig vin, helt uden kompromiser.
Færdigblandet vinglögg
Blossa vinglögg er en færdigblandet vinglögg, der bare skal varmes nænsomt op. Opskriften stammer helt tilbage fra 1895 og baserer sig på fyldige vine og Blossas lagrede krydderiblanding – en til dato velbevaret hemmelighed.
Kolde dage. Varme øjeblikke.
Blossa bringer varme ind i den kolde nordiske vinter og er den mest populære glögg i Sverige. Johan Daniel Grönstedt var en af de mest prominente vinhandlere i Stockholm i det 19. århundrede. Grönstedt var berømt for sin cognac, portvin og glögg og var ophavsmanden til Blossa. Glögg blev betragtet som en meget eksklusiv drik til at begynde med, men i slutningen af det 19. århundrede blev den mere tilgængelig for “almindelige” forbrugere og blev meget populær.
De ægte ingredienser er kernen i Blossas glöggvarianter, der er baseret på vine fra Sydeuropa for at give den karakteristiske smag af tørrede frugter og rosiner. Der tilsættes det fineste sukker for at sikre den nøjagtige sødme, som Blossa er berømt for, og så er der krydderierne! Den helt rigtige krydderiblanding af kanel, nelliker, kardemomme og ingefær er nøje sammensat for at sikre Blossas helt rigtige smagsprofil.
Dét gør Blossa unik og til en elsket advents- og juletradition – år efter år.