DU ER I
GODT SELSKAB

I mere end 60 år har vi styrket, udviklet og vækstet brands på vores lokale markeder. Derudover har vi opbygget en imponerende portefølje, som hvert brand høster fordele ved at være en del af.

KATEGORIER & BRANDS VI SAMARBEJDER MED

Se nærmere på vores inspirerende portefølje af brands.

Vores medarbejdere er dine loyale og entusiastiske brandambassadører

Vi elsker brands, og vi er stolte af at repræsentere de mest ambitiøse brands og bidrage til udvikling og vækst gennem langvarige partnerskaber og gensidigt engagement.

Hos Conaxess Trade arbejder vi inden for følgende kategorier: Food & snacks, non/near-food, confectionery og beverages (med og uden alkohol). Vores samlede portefølje favner bredt med både store, internationale og markedsførende brands til upcoming, lokale brands.

Hvert brand har gavn af vores stærke portefølje, da det giver os en fordel under forhandlinger og skaber synergi. Samtidig vil kunder opleve samarbejdet med os som effektivt og produktivt på grund af den alsidige portefølje, som de får adgang til.

Inden for hver kategori hjælper vi brands på tværs af salgskanaler afhængigt af de specifikke route-to-market-strategier.

Bliv en del af en ambitiøs portefølje

Conaxess Trade er klar til at udvikle og vækste dit brand. Inden for hver kategori tilbyder vi en tilpasset route-to-market-løsning baseret på de specifikke behov og ambitioner. Hvad kan vi gøre for din forretning?