Til middagen

PIPER-HEIDSIECK CUVÉE BRUT

Smuk gylden farve og livlige vedvarende bobler.

Med en indbydende bouquet og frugtig smag af æbler, pærer og hasselnød er Cuvée Brut bredt anvendelig til sushi.

Kraftig nok til at modstå smagsvarianterne i sushien, og elegant i smag og eftersmag.

PIPER-HEIDSIECK ROSÉ SAUVAGE

En forholdsvis kraftig rosé champagne der kan modstå den mest markante sushi, og eventuelle sticks med kød og krydderier.

Smagen er af blandede mørke bær med toastede og røgede nuancer.

Pinot noir druen giver saftighed og struktur til denne vin.

MARTINI PROSECCO

Har en tør og frugtig smag og nydes som en aperitif, til forret og de lette retter.

MARTINI ROSÉ

En blød velafbalanceret tør vin, som er en perfekt ledsager til fisk og skaldyr.

SPICED N’ STORMY

Ingredienser

4 cl BACARDÍ Spiced

10 cl ginger beer

1 stænk Angostura Bitter

2 limebåde

Sådan gør du

Fyld et højt drinkglas med is, pres limebådene let over isen og kom dem ned i glasset.

Hæld BACARDÍ Spiced og ginger beer over.

Tilsæt Angostura Bitter og rør forsigtigt rundt.

Pynt evt. med en skive appelsin eller lime.

STAR OF BOMBAY & TONIC

Ingredisenser

3,5 cl Star of Bombay Gin

Premium tonic

Sådan gør du

Fyld et glas med isterninger.

Hæld Star of Bombay Gin og premium tonic over isen.

Pynt med en appelsinskal.

GREY GOOSE & TONIC

Ingredisenser

3,5 cl Grey Goose Vodka

Premium tonic

Sådan gør du

Fyld et glas med isterninger.

Hæld Grey Goose Vodka og premium tonic over isen.

Pynt med en limeskive.

FERNET- MULE

Ingredisenser

4 cl Fernet- Branca

2 cl limejuice Ginger beer

Sådan gør du

Fyld et glas med isterninger.

Hæld Fernet-Branca og limejuice i.

Top glasset med ginger beer.

Pynt med en limebåd.