VI UDVIKLER
OG VÆKSTER
AMBITIØSE BRANDS

Din lokale route-to-market-partner

Conaxess Trade er en af de førende aktører inden for salg-, markedsføring, og distribution i Norden, Østrig og Schweiz.

Vi leverer skræddersyede og effektive route-to-market-løsninger til nationale og internationale brand owners, der ønsker eller har tilstedeværelse på det danske marked.

Som din lokale samarbejdspartner leverer vi viden, ekspertise og operationel gennemslagskraft, som kan vækste og udvikle brands – dette er vores fornemmeste opgave som distributør.

Vores services inkluderer blandt andet Brand Management, Key Account Management, Field Sales, Category Management, supply & demand planning, indkøb, logistik, lagerføring og distribution.

Hver case er unik, og derfor afhænger sammensætningen af services og det konkrete samarbejde af den enkelte brand owners ønsker, situation og ambitioner.

Unik adgang til handlen

Vores mangeårige erfaring på det danske marked gør, at vi et stærkt netværk på tværs af alle større salgskanaler: Retail, Food Service, On Trade, Travel Retail, Convenience, Pharmacies, e-commerce samt Cash & Carry. Viden og kendskab til både salgskanalerne og produktkategorierne gør os i stand til at skaffe brand owners adgang til de danske kunder og forbrugere.

Du er i godt selskab

Vi har opbygget en stærk portefølje, og vi er stolte af at kunne repræsentere mere end 100 ambitiøse brands inden for kategorierne: food, non-food, confectionery og beverages. Det betyder, at dit brand er i godt selskab med andre respekterede mærker. Vores samlede portefølje kommer brand owners til gode, da det giver os forhandlingsstyrke og skaber synergi. Samtidig skaber det værdi for kunder, da vores brands er en væsentlig bidragsyder til omsætningen.

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource

Conaxess Trade er en engageret organisation med mere end 150 medarbejdere i Danmark. Vi arbejder mod en fælles vision om at være den route-to-market-partner, som vækster og udvikler brands. Hos Conaxess Trade er vi alle motiveret af at indfri potentialet hos ambitiøse brands.

CONAXESS TRADE DENMARKS LEDERGRUPPE

Jacob-schilling

Jacob schilling

MD Group CFO & CFO Denmark

torben-bank-jensen

torben bank jensen

MD Commercial Director

Michael Greve

michael greve

Sales Director

Rikke-lerhoej

Rikke Lerhøj

Marketing Manager

Isabelle Neuteboom

Isabelle Neuteboom

Commercial Manager, Travel Retail

Lad os indgå et samarbejde

Hvordan kan vi støtte dit brand og din virksomhed? Skal du ind på det danske marked, udvide til en ny salgskanal, lancere et nyt brand eller outsource dele af forretningen? Lad os sammen indfri det fulde potentiale for dit brand – kontakt vores business development-team for at starte dialogen.

EUROPÆISK TILSTEDEVÆRELSE

Conaxess Trade opererer i 6 forskellige lande i Europa: Danmak, Sverige, Norge, Finland, Østrig og Schweiz.

Norden

Conaxess Trade Denmark

Conaxess trade DenmaRk

Grundlagt i 1969
Managing Directors: Jacob Schilling & Torben Bank Jensen

Conaxess Trade Denmark

Conaxess Trade Beverages A/S

Grundlagt i 1967
Managing Director: Jan Rose

Conaxess Trade Sweden

Conaxess Trade Sweden

Grundlagt i 1955
Managing Director: Jens Gjedrem

Conaxess Trade Norway

Conaxess Trade Norway

Grundlagt i 1967
Managing Director: Jens Gjedrem

Conaxess Trade Finland

Conaxess Trade Finland

Grundlagt i 1961
Managing Director: Riku Lahdensuo

Østrig og Schweiz

Conaxess trade Austria

Grundlagt i 1968
Managing Director: Gerd Trimmal

Conaxess trade switzerland

Grundlagt i 1969
Managing Director: Rafael Schaer

Ejerskabsstruktur og lokal ledelse

Conaxess Trade Group ejes af den tyske investeringsfond, Aurelius, der er en af de førende europæiske investeringsgrupper. Conaxess Trade Group blev erhvervet af Aurelius den 1. januar 2016.

Uwe Thellmann fra Aurelius er CEO for Conaxess Trade Group. Vores syv lokale virksomheder i seks lande har hver en lokal administrerende direktør eller direktør-duo. Det sikrer et lokalt engagement og internationalt perspektiv, som kræves af vores samarbejdspartnere.

Terms of use / Cookies / Privacy Policy   © Conaxess Trade 2020