HVORDAN KAN
VI HJÆLPE
DIT BRAND
OG DIN
FORRETNING?

Din samarbejdspartner inden for salg, marketing og distribution

Den fleksible værdikæde hos Conaxess Trade omfatter skræddersyede og skalerbare løsninger for brand owners. Vi kan levere den komplette værdikæde eller udvalgte dele, alt efter hvilke behov din virksomhed har.

Klik på fanerne for at læse mere om, hvad vi kan samarbejde om, og hvordan.

Vil du ind på et nyt marked?

Din situation og dine ambitioner:

Vi vil gerne udbrede vores brands til et nyt marked, men vi mangler netværk og viden om lokale forhold og tendenser.”

Din løsning og resultater:

Det, der virker på ét marked, virker ikke nødvendigvis andre steder. Lokalt kendskab er derfor afgørende, når du skal ind på nye, uudforskede markeder.

Vi bringer derfor alt vores viden i spil om det aktuelle marked, og lægger en klar plan for netop dit brand.

Med vores stærke netværk til forhandlere på kædeniveau og adgang til forhandlingsbordet, kan vi maksimere din tilstedeværelse tidligt i processen.

Vores dedikerede medarbejdere bliver dine lokale brandambassadører og kan støtte dit brand med udbredelse og kendskab.

Vi har dokumenteret ekspertise inden for håndtering af internationale brands på det danske marked. Kombineret med markedskendskab og vores engagement på tværs af hele organisationen får du de bedst mulige betingelser for succes, når du starter op på et nyt marked.

Planlægger du at lancere et nyt brand?

Din situation og dine ambitioner:

“Vi ønsker at lancere et nyt brand. Vi har brug for en route-to-market-løsning og en klart defineret strategi for en vellykket lancering.”

Din løsning og resultater:

Vi har dokumenteret erfaring med vellykkede lanceringer af nye brands. Hvert samarbejde er unikt, og vi går til sådan en opgave med hensigten om at skabe og eksekvere netop den route-to-market-løsning, der er mest optimal for den enkelte brand owner.

Vi har et indgående kendskab til markedsforhold, tendenser inden for kategorier og forbrugeradfærd, og det hjælper os med at udvikle din lanceringsstrategi.

Vores Brand Managers, Key Account Managers og salgsstyrke samarbejder om at skaffe de rette listings, synlighed ved salgssteder samt placeringer og aktiviteter, der fører til salg.

Ud over effektivt at kickstarte væksten for dit brand, sætter vi realistiske KPI’er i tæt samarbejde med dig – og vi følger løbende op og holder et skarpt øje med, hvordan dit brand klarer sig.

Lad os indfri dit brands fulde potentiale

Din situation og dine ambitioner:

Vi ønsker at styrke vores gennemslagskraft på markedet betragteligt, men på grund af vores størrelse og aktuelle setup har vi begrænsede muligheder.”

Din løsning og resultater:

Vores indgående kendskab til det lokale marked gør, at vi kan skabe vækst og udvikling for dit brand på den mest optimale måde. Der tages højde for din nuværende portefølje og performance samt eksterne faktorer som forbrugertendenser, markedsforhold og fremtidige muligheder.

Dit brand er i trygge hænder med vores resultatorienterede salgsorganisation og landsdækkende salgsstyrke. En af vores spidskompetencer er at indfri det fulde potentiale for et brand.

Hos Conaxess Trade kommer dit brand i godt selskab, når det bliver tilføjet til vores stærke portefølje – og vi skaber synergier på tværs af brands, kategorier og produkter.

Leder du efter en outsourcing-partner?

Din situation og dine ambitioner:

Vi ønsker at minimere interne omkostninger og effektivisere arbejdsgange.”

Din løsning og resultater:

Hver situation er unik. Derfor håndterer vi hvert outsourcing-partnerskab individuelt og skræddersyer samarbejdet baseret på dine specifikke behov og målsætninger. Du vælger, om du ønsker at outsource dele af eller hele værdikæden. For eksempel kan vi indgå et samarbejde om Fields Sales eller overtage hele den kommercielle forretning og back office.

Vi kan gøre dine faste omkostninger fleksible – du kan op- og nedskalere de services, du ønsker og derved frigøre ressource til investeringer eller udvikling. Uden at gå på kompromis med kvalitet eller serviceniveau kan du altså få mindsket dine interne omkostninger.

Vil du udvide med en ekstra salgskanal?

Din situation og dine ambitioner:

Vi overvejer at føje en salgskanal til vores nuværende route-to-market-setup, men vi mangler kendskab til denne specifikke kanal, markedsvilkårene og forbrugeradfærd.”

Din løsning og resultater:

Vi arbejder med alle større salgskanaler som f.eks. Retail, Food Service, on trade, convenience, Travel Retail, pharmacy og e-commerce. Herigennem har vi et stærk netværk, der kan være gavnlig for dit brand, hvis du ønsker at udvide til andre salgskanaler.

Vores erfaring gør, at vi kan lægge den mest optimale strategi for dit brand – og eksekvere den. Med hjælp fra Key Account Managers kan du få adgang til den salgskanal, du drømmer om. Det fleksible salgs-setup giver dit brand en ubesværet implementering.

Vores tilgang til et samarbejde:

1. DIN SITUATION: Vi analyserer og evaluerer den aktuelle route-to-market-løsning samt dit brands potentiale, muligheder og udfordringer.

2. DINE AMBITIONER: Vi gør status over den aktuelle markedssituation og afstemmer ambitioner, behov, forventninger og drømme – og vi sætter fælles mål.

3. DIN LØSNING: Vi udvikler en skræddersyet route-to-market-løsning for dit specifikke brand og dine specifikke behov – baseret på vores viden om det lokale marked, vores ekspertise og vores netværk.

4. DINE RESULTATER: Samarbejdet vil virke som en katalysator for vækst og udvikling for dit brand og din forretning. Vi leverer og eksekverer.

VI ELSKER BRANDS

Hos Conaxess Trade er vi alle motiveret af at indfri potentialet hos ambitiøse brands.

Marketing

Den vigtigste opgave for vores marketingafdeling er at udvikle og eksekvere strategierne for vores brands i porteføljen.

Som de lokale eksperter på det danske marked har vi konstant et vågent øje for muligheder, og identificerer hvordan vores brand owners kan udnytte og tilpasse sig disse. Vores Brand Managers har fingeren på pulsen, hvad angår trends, tendenser og markedsudvikling.

Marketing har et tæt samarbejde med salg og vores back office-funktioner for at sikre de bedste forudsætninger for vækst og udvikling af de brands, vi har i porteføljen.

Key Account Management

Vores Key Account Managers bygger broer mellem vores to vigtige interessenter: brand owners og kunder.

KAM’erne og deres netværk i branchen spiller en afgørende rolle for brand owners i forhandlinger, og når det kommer til at skaffe brand owners adgang til salgskanaler og kæder.

Samtidig skaber vores team af Key Account Managers værdi for kunderne ved at være de effektive gatekeepers – de har den erfaring og viden, der er nødvendig for at rådgive og samarbejde med kunderne om, hvilken performance der forventes fra brands og produkter.

Salg

Conaxess Trades landsdækkende salgsstyrke er vores vigtigste forcer. Vores sælgere muliggør en effektiv eksekvering af kampagner, og de skaber synlighed, optimal eksponering samt salg for vores brands på tværs af kategorier og brands.

For kunderne er vores salgsstyrke samtidig en værdifuld ressource, da vi kan bidrage til at gøre butikker og udstillinger dynamiske og inspirerende – og dette har positiv effekt på vækst, salg og forbrugertilfredshed.

Vores sælgere er eksperter inden for håndtering af en stærk portefølje – med både internationale og lokale brands med forskellige strategier – hvilket er afgørende i samarbejdet med kunder og brand owners.

Salgskonsulenternes engagement, professionalisme og frekvensen af besøg styrker vores netværk til kunderne i de lokale butikker.

Logistik

Conaxess Trade tilbyder fleksible, skræddersyede lager- og logistik-løsninger til brand owners, der kan imødekomme mange forskellige behov.

Vi kontrollerer hvert trin af processen, og vi håndterer dine produkter med stor omhu, og bestræber os altid på at yde effektiv distribution og levering. Logistik og lager har et tæt samarbejde med indkøb, salg og marketing.

Vores lager-setup gør det muligt for os at opskalere og nedskalere, for eksempel ud fra sæson, og når nye brands tilføjes til porteføljen.