Sig hej til Jimmy!

Jimmy Nielsen har været en del af Conaxess Trade siden 2007. I den tid har han arbejdet i flere forskellige afdelinger som Salgskonsulent. Fra oktober 2021 starter Jimmy som Teamleder i Conaxess Trade Beverages, og vi er meget glade for at få lov til at beholde ham i virksomheden. Vi har spurgt Jimmy om hans tid i Conaxess Trade, så kom og lær Jimmy lidt bedre at kende!

Kan du fortælle lidt om din tid i Conaxess Trade?

Jeg startede tilbage i januar 2007 i Conaxess Trade Beverages og har i årenes løb også været i Confectionery og Non-food. Det har været en tid, hvor der altid har været gang i den. Der er aldrig to dage, der er ens, og dagene er fyldt med en masse opgaver, som vi stort set altid har formået at løse.

Hvorfor valgte du at ansøge den interne stilling som teamleder?

Da jeg startede min karriere i Conaxess Trade (tidl. Valora Trade) var det jo i Beverages, og da en rolle som teamleader blev en mulighed, så tænkte jeg, at tiden var kommet til at vende tilbage til, hvor det hele startede. Opgaven som teamleder skal være med til at udvikle mig yderligere som person og rent arbejdsmæssigt.

Hvad er du mest stolt over fra din tid hos Conaxess Trade?

Vi er en distributørvirksomhed, der ikke ejer vores brands, men håndterer dem for andre virksomheder, der overlader ansvaret til os. Men selvom vi ikke ejer de brands, vi arbejder med, så er kendetegnet ved os, at vi håndterer dem, som om vi ejer dem. Vi tager nemlig ejerskab og det er bl.a. én af de ting, som jeg er stolt over.

Hvad glæder du dig mest til i rollen som teamleder?

At jeg får lov til at arbejde med et super velfungerende team, hvor alle løfter i flok, og hvor jeg personligt får muligheden for at udvikle mig selv – og ikke mindst også kan løfte teamet på mange områder.

 

 

Har du også lyst til arbejde med nogle af verdens største brands og i et ambitiøst hold? Så se vores ledige stillinger her.

Latest news