Stolichnaya – russiske rødder og en vodka i verdensklasse

Stolichnaya blev grundlagt i 1938, og blev introduceret på det amerikanske marked i 1972. I mere end 65 år er Stolichnaya® Premium Vodka blevet produceret på det historiske destilleri i Riga, Latvijas Balzams.

I dag er Stoli – som brandet oftest kaldes – et af de mest populære vodka-brands, som fås næsten over hele verden. Den røde etikette er det genkendelige ved Stoli, og vodkaen er kendt for at være i høj kvalitet og et premium-produkt. Stolis vodka er smooth og perfekt til at mikse eller til at servere og sippe godt afkølet.

 

Premium vodka til en premium natklub  

Stoli er stærkt repræsenteret i On Trade i Danmark, hvor især samarbejdet med en københavnsk natklub markerer sig.

Søpavillonen ved Peblingesøen i København har hurtigt gjort sit indtog som Danmarks mest premium natklub – og det er stedet. De erfarne klubkonger, Simon Lennet og Simon Frank samt kokken, Frederik Bille Brahe, åbnede ballet i foråret 2019, og de nyistandsatte, ikoniske lokaler har siden da huset famøse fester og events.

Vores ambition er at lave den måske bedste restaurant, den måske bedste natklub, den måske bedste bar, men den definitivt og ubestridt bedste oplevelse i København. Punktum,” sagde Simon Lennet til Berlingske i forbindelse med åbningen.

Spørger du i baren efter en vodka, får du serveret Stoli, for Stoli er husets vodka på Søpavillonen. Dette er helt i tråd med brandets position som premium vodka og et strategisk træk.

For Stoli er det høj prioritet at have de helt rigtige placeringer i On Trade, og med Søpavillonen kan Stoli nå sin målgruppe af forbrugere i alderen 21-35 år i storbyen – de sofistikerede, lidenskabelige og flittige gæster på klubber og barer.

 

Cocktails 

Med Stoli vodka sætter kun fantasien grænser for, hvilke velsmagende cocktails, man kan mikse.

Vores tre favoritter er:

Stoli

Stoli

Latest news