Teamleder med erfaringen inden for Kundeservice og Indkøb

Er du interesseret i at tage rollen som daglig leder for vores logistikteam (Kundeservice og Indkøb), og samtidig have vigtigt driftsansvar for dele af vores portefølje af danske og internationale principaler? Og vil du støtte og tage ejerskab over projekter på tværs af vores forretningsenheder? Så kan du blive vores nye Logistik Teamleder.

Rollen og ansvarsområder

Stillingen er en todelt rolle som det, vi kalder en ”spillende træner”. Du har både det daglige ledelsesansvar for Kundeservice og Indkøb, og derudover et selvstændigt driftsansvar for dele af porteføljen i Indkøb i samarbejde vores principaler.

Som Logistik Teamleder står du i spidsen for vores fire kundeservicemedarbejdere og fire medarbejdere i Indkøb. To afdelinger med forskellige opgaver og kompetencer. Dét tager du naturligt ejerskab over og navigerer trygt i det som leder – du trækker både på din solide ledelsesmæssige erfaring og praktiske indsigt i funktionernes virke og ansvarsområder.

I rollen som Logistik Teamleder vil du bidrage med vigtig støtte og rapportering til alle forretningsenheder herunder ledelsen. Din funktion indebærer at være brobygger mellem den kommercielle del af forretning og vores lagersteder, og du fungerer som en tillidsvækkende partner. Det er derfor vigtigt, at du trives med at skabe gode relationer med både dine interne og eksterne stakeholders – ligesom du forstår at tilpasse din kommunikation til forskellige modtagere.

Vi arbejder løbende med at optimere vores arbejdsgange, til afdelingernes og virksomhedens bedste. Blandt andet står vi overfor en stor opgradering af vores ordresystem fra Dynamics Axapta og MultiMark til Dynamics 365. Du bliver en vigtig bidragsyder til dette projekt inden for dit område. Det er derfor en fordel, hvis du i forbindelse med større projekter har stiftet bekendtskab med change management. Vi forventer overordnet set, at du kan tage ansvar for blandt andet optimeringsprojekter og andre tiltag over for interessenter.

Vi er på jagt efter en nysgerrig, beslutsom og løsningsorienteret holdspiller, der ikke lader sig slå ud af forretningens mange ønsker og behov, men som går optimistisk til opgaven og konstruktivt både kan sige til og fra. Som Logistik Teamleder refererer du til vores Logistics & IT Manager, og arbejder på tværs af hele den nordiske region samt Østrig og Schweiz.

 

Specifikke opgaver og ansvar

 • Ledelsesansvar for Kundeservice og Indkøb
 • Ansvar for egne Indkøb-opgaver og principaler
 • Løbende optimering af processer og afdelingens ressourceforbrug
 • Deltagelse i relevante projekter og projektudvikling
 • Rapportering og projekt KPI’er blandt andet omkostninger og ressourcer
 • Sikre et tæt og tillidsbaseret partnerskab med leverandører / ressourcer i projekter

 

Baggrund og kvalifikationer

Du har en videregående uddannelse inden for logistik eller lignende relevant uddannelse, som sikrer, at du kan tale i øjenhøjde med dine kollegaer og stakeholders.

Den ideelle kandidat har derudover 15+ års erfaring fra en Logistik-funktion og har gerne beskæftiget sig med både Kundeservice og Indkøb. Derudover har vedkommende dokumenteret ledelseserfaring fra netop disse afdelinger og trives i den rolle.

Vi søger en person, som er drevet af et alsidigt og skiftende arbejdsmiljø, karakteriseret ved deadlines, frihed under ansvar og godt humør.

 

Derudover forventer vi

 • At du har en naturlig interesse og viden om logistikprocesserne, og dem som specifikt angår FMCG markedet, med de forhold som er gældende her.
 • At du er struktureret og trives med at levere god kvalitet til aftalte tid.
 • At du er vant til at tænke i processer og levere relevant og korrekt dokumentation.
 • At du kan kommunikere på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.
 • At du er fortrolig med Office 365 pakken.

 

Vi tilbyder

Som vores nye Logistik Team leder bliver du en del af et team med høj professionalisme, uformel tone og et tæt samarbejde. I en international og dynamisk virksomhed tilbyder vi vores kollegaer et lærende miljø med muligheder for både faglig samt personlig udvikling.

Af mere praktisk karakter, tilbyder vi en konkurrencedygtig lønpakke, pension, laptop, mobil m.m. Der er gode karrieremuligheder og fleksible arbejdstider.

 

Sådan søger du

Vi indklader løbende til samtaler, så tøv ikke med at sende os CV og ansøgning inden 31. august 2020. Du søger via linket her.

Du er velkommen til at kontakte Logistics & IT Manager Thomas Hammelev-Wethje på Thomas.hammelev.wethje@conaxesstrade.com eller på +45 3155 4759, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Søg stillingen her

Latest news