HAR DU ET MÅL OM, AT DIT BRAND
SKAL NÅ SIT FULDE POTENTIALE?

Få glæde af vores landsdækkende tilstedeværelse

Din situation og dine ambitioner:

Vi ønsker at styrke vores gennemslagskraft på markedet betragteligt, men på grund af vores størrelse og aktuelle setup har vi begrænsede muligheder.”

Din løsning og resultater:

Vores indgående kendskab til det lokale marked gør, at vi kan skabe vækst og udvikling for dit brand på den mest optimale måde. Der tages højde for din nuværende portefølje og performance samt eksterne faktorer som forbrugertendenser, markedsforhold og fremtidige muligheder.

Dit brand er i trygge hænder med vores resultatorienterede salgsorganisation og landsdækkende salgsstyrke. En af vores spidskompetencer er at indfri det fulde potentiale for et brand.

Hos Conaxess Trade kommer dit brand i godt selskab, når det bliver tilføjet til vores stærke portefølje – og vi skaber synergier på tværs af brands, kategorier og produkter.

Vores tilgang til et samarbejde:

1. DIN SITUATION: Vi analyserer og evaluerer den aktuelle route-to-market-løsning samt dit brands potentiale, muligheder og udfordringer.

2. DINE AMBITIONER: Vi gør status over den aktuelle markedssituation og afstemmer ambitioner, behov, forventninger og drømme – og vi sætter fælles mål.

3. DIN LØSNING: Vi udvikler en skræddersyet route-to-market-løsning for dit specifikke brand og dine specifikke behov – baseret på vores viden om det lokale marked, vores ekspertise og vores netværk.

4. DINE RESULTATER: Samarbejdet vil virke som en katalysator for vækst og udvikling for dit brand og din forretning. Vi leverer og eksekverer.