VIL DU UDVIDE TIL
EN NY SALGSKANAL?

Udnyt vores overlegne position

Din situation og dine ambitioner:

Vi overvejer at føje en salgskanal til vores nuværende route-to-market-setup, men vi mangler kendskab til denne specifikke kanal, markedsvilkårene og forbrugeradfærd.”

Din løsning og resultater:

Vi arbejder med alle større salgskanaler som f.eks. Retail, Food Service, on trade, convenience, Travel Retail, pharmacy og e-commerce. Herigennem har vi et stærk netværk, der kan være gavnlig for dit brand, hvis du ønsker at udvide til andre salgskanaler.

Vores erfaring gør, at vi kan lægge den mest optimale strategi for dit brand – og eksekvere den. Med hjælp fra Key Account Managers kan du få adgang til den salgskanal, du drømmer om. Det fleksible salgs-setup giver dit brand en ubesværet implementering.

Vores tilgang til et samarbejde:

1. DIN SITUATION: Vi analyserer og evaluerer den aktuelle route-to-market-løsning samt dit brands potentiale, muligheder og udfordringer.

2. DINE AMBITIONER: Vi gør status over den aktuelle markedssituation og afstemmer ambitioner, behov, forventninger og drømme – og vi sætter fælles mål.

3. DIN LØSNING: Vi udvikler en skræddersyet route-to-market-løsning for dit specifikke brand og dine specifikke behov – baseret på vores viden om det lokale marked, vores ekspertise og vores netværk.

4. DINE RESULTATER: Samarbejdet vil virke som en katalysator for vækst og udvikling for dit brand og din forretning. Vi leverer og eksekverer.