VIL DU LANCERE
ET NYT BRAND?

Udnyt vores indsigt

Din situation og dine ambitioner:

“Vi ønsker at lancere et nyt brand. Vi har brug for en route-to-market-løsning og en klart defineret strategi for en vellykket lancering.”

Din løsning og resultater:

Vi har dokumenteret erfaring med vellykkede lanceringer af nye brands. Hvert samarbejde er unikt, og vi går til sådan en opgave med hensigten om at skabe og eksekvere netop den route-to-market-løsning, der er mest optimal for den enkelte brand owner.

Vi har et indgående kendskab til markedsforhold, tendenser inden for kategorier og forbrugeradfærd, og det hjælper os med at udvikle din lanceringsstrategi.

Vores Brand Managers, Key Account Managers og salgsstyrke samarbejder om at skaffe de rette listings, synlighed ved salgssteder samt placeringer og aktiviteter, der fører til salg.

Ud over effektivt at kickstarte væksten for dit brand, sætter vi realistiske KPI’er i tæt samarbejde med dig – og vi følger løbende op og holder et skarpt øje med, hvordan dit brand klarer sig.

Vores tilgang til et samarbejde:

1. DIN SITUATION: Vi analyserer og evaluerer den aktuelle route-to-market-løsning samt dit brands potentiale, muligheder og udfordringer.

2. DINE AMBITIONER: Vi gør status over den aktuelle markedssituation og afstemmer ambitioner, behov, forventninger og drømme – og vi sætter fælles mål.

3. DIN LØSNING: Vi udvikler en skræddersyet route-to-market-løsning for dit specifikke brand og dine specifikke behov – baseret på vores viden om det lokale marked, vores ekspertise og vores netværk.

4. DINE RESULTATER: Samarbejdet vil virke som en katalysator for vækst og udvikling for dit brand og din forretning. Vi leverer og eksekverer.