ER DU PÅ VEJ IND
PÅ ET NYT MARKED?

Udnyt vores markedskendskab

Din situation og dine ambitioner:

Vi vil gerne udbrede vores brands til et nyt marked, men vi mangler netværk og viden om lokale forhold og tendenser.”

Din løsning og resultater:

Det, der virker på ét marked, virker ikke nødvendigvis andre steder. Lokalt kendskab er derfor afgørende, når du skal ind på nye, uudforskede markeder.

Vi bringer derfor alt vores viden i spil om det aktuelle marked, og lægger en klar plan for netop dit brand.

Med vores stærke netværk til forhandlere på kædeniveau og adgang til forhandlingsbordet, kan vi maksimere din tilstedeværelse tidligt i processen.

Vores dedikerede medarbejdere bliver dine lokale brandambassadører og kan støtte dit brand med udbredelse og kendskab.

Vi har dokumenteret ekspertise inden for håndtering af internationale brands på det danske marked. Kombineret med markedskendskab og vores engagement på tværs af hele organisationen får du de bedst mulige betingelser for succes, når du starter op på et nyt marked.

Vores tilgang til et samarbejde:

1. DIN SITUATION: Vi analyserer og evaluerer den aktuelle route-to-market-løsning samt dit brands potentiale, muligheder og udfordringer.

2. DINE AMBITIONER: Vi gør status over den aktuelle markedssituation og afstemmer ambitioner, behov, forventninger og drømme – og vi sætter fælles mål.

3. DIN LØSNING: Vi udvikler en skræddersyet route-to-market-løsning for dit specifikke brand og dine specifikke behov – baseret på vores viden om det lokale marked, vores ekspertise og vores netværk.

4. DINE RESULTATER: Samarbejdet vil virke som en katalysator for vækst og udvikling for dit brand og din forretning. Vi leverer og eksekverer.